Stress Relief cursus

Move, Breathe & Body Rolling

Ontstress en Herstel je welzijn met fascial release technieken

 

Heb jij stress gerelateerde pijnklachten? Ben je toe aan ontspanning, meer in  verbinding met je gevoel, soepel en met plezier pijnvrij bewegen.Je lichaam goed bewegen, ontspannen en goed ademen helpt tegen stress en helpt je lichaam beter herstellen. Dit zijn de beste dingen die je op dit moment voor jezelf kunt doen.

Nieuwe reeks:   woensdag 2 november van 20.00- 21.00 met Stress Relief Pilates cursus bestaande uit 5 LIVE lessen op woensdag avond via ZOOM 

 

In deze lessen werken we met zelfmassage, ademhaling, stretching en bewegingsmeditatie. Gericht op het tot rust brengen van het zenuwstelsel. We werken langzamer zodat je goed kunt voelen wat de bedoeling is. Deze stress release serie is een uniek zelfzorg programma waarbij we met een zachte bal en kleine rubberen massage ballen, het zenuwstelsel kalmeren, de conditie van het fascia verbeteren en het lichaamsbewustzijn vergroten.

Iedere les heeft een andere focus, met verschillende massage routines.

Als je niet live aanwezig kunt zijn via ZOOM, dan kun je de cursus via de REPLAY op je eigen tempo bekijken. Deze replay is een week beschikbaar.

Data nieuwe reeks:  21 en 28 september, 5, 12,19 oktober om 20.00 

Meld je aan of stel je vraag door mij te mailen  op Elleneleonora@xs4all.nl 

Kosten: inclusief massageballen en corebal >> € 89,- excl. verzendkosten

Inclusief verzendkosten € 95,50

Kosten: Stress release zonder ballen € 69,-. 

myosfascial release Amsterdam