Waarom Zelfmassage

Ieder lichaam heeft de zogenaamde blinde vlekken, plekken die we niet zien maar wel voelen.
Op fysiek, emotioneel of mentaal gebied. Deze plekken in het lichaam zijn gespannen, te weinig of teveel gebruikt en willen gezien en gehoord worden door jou. Als je deze plekken weer kunt integreren in het lichaam zal het lichaam wakkerder en helderder worden.

Met de Therapy ballen ontdek je door zelfmassage wat deze plekken zijn, de plekken in je lichaam die mogelijk een katalysator zijn voor pijn en blessures. 

Zelfmassage voor het lichaam, niet altijd even comfortabel in het moment maar zeker bevrijdend erna.

Hoe je dat doet laat ik je zien en vooral vóelen in de deze workshop.

Hoe gaan we te werk?

We werken met de rubberen therapieballen waarmee je effectieve technieken leert, die direct verlichting geven, meer bewegingsruimte geven en je ademhaling verbeteren. Je leert hoe je de mobiliteit in je gewrichten vergroot en hoe je sneller hersteld van de fysieke eisen van het dagelijks leven. 

Waarom Zelfmassage?

Het werken met zelfmassage met behulp van therapieballen is een geweldig hulpmiddel voor zowel herstel als bewustwording. Leer hoe je deze routine in je fitness en bewegingspraktijk brengt: wanneer je rolt, stimuleer je niet alleen je fasciale systeem, maar al het andere ook, van je endocriene en ademhalingssysteem tot je bloedsomloop en zenuwstelsel. Het heeft een sterk globaal effect  en na afloop hebben de meeste mensen een sterk gevoel van ruimte en diepe ontspanning. Door zelfmassage komen geluksstofjes als endorfine en serotonine vrij. Je krijgt mee ruimte om dieper te ademen en je zenuwstelsel komt tot rust.

Deze Workshop is iets voor jou als je je herkent in het volgende:

  • Je hebt last van stijve spieren en zou graag flexibeler willen om beter in je vel te zitten.
  • Je hebt specifieke klachten zoals rugpijn, waar je aan wilt werken door je lichaam zorgvuldig te masseren.
  • Je zit erg in je hoofd, je hebt geen rust.
  • Je bent eraan toe om even je hoofd leeg te maken en op te laden, even een momentje voor jezelf. Volledig tot rust komen.

Pin It on Pinterest

Share This