Agenda

Pijnvrij bewegen met Pilates Mobility!

Wil je van steeds terugkerende pijntjes af? Soepele gewrichten, meer kracht zonder uitsloven. Weten welke oefeningen je nu het best kunt doen, zodat je later goed kunt blijven bewegen. Investeer in een soepele toekomst en doe mee met een wekelijkse op zaterdag  Pilates Mobility.

Deze les kun je live op zaterdag meedoen of op een ander moment dat je beter uitkomt.

Wat biedt Pilates Mobility:

  • Directe Pijnverlichting
  • Bouw Kracht Zonder Overbelasting
  • Beweeg Lichter en met Plezier: Ontdek een nieuwe, niet rigide manier van bewegen, in tegenstelling tot andere pilateslessen.
  • Beweeg met Veerkracht: Begrijp stijfheid en krijg meer elasticiteit in je bewegingen.

Pilates & Mobility is een 6 weken durende online cursus voor:

Mensen die actief in het leven staan en dat zo willen houden of die nog niet zover zijn maar daar wel willen komen.

Als je zoekt naar duurzame bewegingsroutines voor een sterke basis, is dit programma iets voor jou!

Investering:

€89,- inclusief materialen (2 massageballen, zachte bal en lang elastiek).

Schrijf je in via de BOEK NU link en ontvang een half uur voor de les de LIVE-meetingslink of stuur me een e-mail op [jouw e-mailadres].

Wat mijn klanten zeggen

Ellen heeft een scherp oog voor detail, ze gaat zorgvuldig te werk en ze begrijpt wat je aankan . Daarnaast doet ze het ook nog eens met een fijn gevoel voor humor.
Els
Ellen heeft een scherp oog voor detail, ze gaat zorgvuldig te werk en ze begrijpt wat je aankan. Daarnaast doet ze het ook nog eens met een fijn gevoel voor humor.
Els
Els
Sinds de lockdown volg ik wekelijks een pilates les van Ellen via zoom. Ik heb sindsdien veel minder last van spanning in mijn nek en schouders. De combinatie van massage met...
LEES MEER
Jacqueline
Sinds de lockdown volg ik wekelijks een pilates les van Ellen via zoom. Ik heb sindsdien veel minder last van spanning in mijn nek en schouders.  De combinatie van massage met balletjes en pilates oefeningen bevalt heel goed.
Jacqueline
Jacqueline

Geweldig die lessen van je.

Heel speciaal, en adequaat. Aan het einde voelt je lijf echt anders.
Barbara

Geweldig die lessen van je. 

Heel speciaal, en adequaat. Aan het einde voelt je lijf echt anders.
Barbara
Barbara

Dank voor de fijne les.

Ik sta vaak op met pijn in mijn onderrug, zeker als ik een beetje heb uitgeslapen. Tijdens...

LEES MEER
Janine

Dank voor de fijne les. 

Ik sta vaak op met pijn in mijn onderrug, zeker als ik een beetje heb uitgeslapen. Tijdens de les trekt de rugpijn weg. En dat is zo fijn. Heerlijk.

Janine
Janine
Geen enkele les van Ellen is hetzelfde. Ze weet altijd weer leuke nieuwe oefeningen te verzinnen en plekken in het lichaam aan te boren waar je geen weet van had. Ze geeft...
LEES MEER
Helene
Geen enkele les van Ellen is hetzelfde. Ze weet altijd weer leuke nieuwe oefeningen te verzinnen en plekken in het lichaam aan te boren waar je geen weet van had. Ze geeft daarbij heldere uitleg, ook mbt de anatomie en het waarom van de houdingen. Ellen werkt veel met de massageballetjes en ook dan is het altijd weer een verrassing wat je tegenkomt. Het is een bijzondere en effectieve manier om de zwakke plekken en blinde vlekken in het lichaam op te sporen en daarmee aan de slag te gaan. Echt heel fijn!
Helene
Helene

Ellen heeft me zeer bekwaam begeleid, de aanleiding was mijn schouderblessure. Mijn nieuwsgierigheid naar fascia en mijn verlangen naar subtiliteit brachten me bij Ellen en de...

LEES MEER
Nicky

Ellen heeft me zeer bekwaam begeleid, de aanleiding was mijn schouderblessure.  Mijn nieuwsgierigheid naar fascia en mijn verlangen naar subtiliteit brachten me bij Ellen en de myofasciale release.

Ze heeft me geleerd de balletje zo te gebruiken dat ik al voelend ontdek waar en hoe mijn lichaam spontaan ontspant en ademruimte vindt. Het werken met de therapie balletjes zoals Ellen dat me geleerd heeft is heel prettig en to the point.

In de vertraging, kan ze helpen heel precies en helder met de balletjes te werken en verschillende technieken toe te passen. Ik ben verrast door de uitwerking; ik ervaarde nieuwe ruimte en zachtheid in mijn lijf en een moeiteloosheid in mijn bewegingen. 

De hele dag na de sessie voelde ik dat mijn lichaam een anders balans aan het vinden was, alsof bepaalde spieren meer meededen waardoor andere konden ontspannen. 

Kortom, zeer heilzaam.

Nicky
Nicky
My favorite class! The exercises with the yoga tune up balls are really good. Since taking this class I am stronger, more flexible and have a much better understanding of my body
Micha
My favorite class! The exercises with the yoga tune up balls are really good. Since taking this class I am stronger, more flexible and have a much better understanding of my body.
Micha
Micha
Do not expact a regular yoga or Pilates class. This lesson is very interactive, moves muscles that you are not even aware of. The instructor is really good.
Rengin
Do not expact a regular yoga or Pilates class. This lesson is very interactive, moves muscles that you are not even aware of. The instructor is really good.
Rengin
Rengin
Sinds een jaar worstel ik met m’n rug en schouders. Ik kreeg een hernia. Mijn fantastische fysiotherapeut heeft mij gered, maar nu moet ik het zélf doen. Rugspieren en schouders...
LEES MEER
Hannah
Sinds een jaar worstel ik met m’n rug en schouders. Ik kreeg een hernia. Mijn fantastische fysiotherapeut heeft mij gered, maar nu moet ik het zélf doen. Rugspieren en schouders zó trainen dat ik niet weer in de ellende raak, en weet hoe erger te voorkomen. Vertwijfeld begon ik met Pilates, zoiets waarvan ik altijd dacht: echt iets voor andere mensen. Wel had ik ooit begrepen dat het een manier van trainen is die de spieren rondom het ‘corps’ versterken. Nou heb ik een heel slecht geheugen voor fysieke oefeningen maar kan wel iets nadoen, zeker als iemand het ook goed toelicht en uitlegt. Ellen is geweldig. Ze is duidelijk, grappig en serieus en gelukkig ook geduldig als ik het niet meteen snap. Sinds ik haar lessen online volg, train ik spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had en blijkt het versterken daarvan mijn pijn en ongemak te laten verdwijnen. En hoewel aanvankelijk dus met grote weerzin, geef ik mij nu, me verheugend pijnvrij te zijn, over aan al die oefeningen die we onder haar leiding doen.
Hannah
Hannah
Onder kundige begeleiding in ontspannen sfeer hard gewerkt! In een paar maanden ben ik sterker, leniger en voel ik me veel meer in contact met mijn lichaam.
Petra
Onder kundige begeleiding in ontspannen sfeer hard gewerkt! In een paar maanden ben ik sterker, leniger en voel  ik me veel meer in contact met mijn lichaam.
Petra
Petra

Pin It on Pinterest

Share This