Online Pilates & SMFR

Elke zaterdagochtend om 11 uur wordt er een Online Pilates Reset les gegeven. Pilates Reset is een combinatie van pilates, zelfmassage en fitness voor effectiever gebruik van je kracht en mobiliteit

Onderzoek de basisprincipes van pilates en beweging. Bouw kracht en flexibiliteit en vind je eigen “blind spots” Ontwikkel een groter bewegingsbewustzijn, vergroot bewegingsmogelijkheid van rug/heupen/schouders

Beweeg met minder pijn en meer soepelheid door zelfmassage (SMFR).  Deze les is ideaal voor actieve beginners, maar ook voor ervaren bewegers en sporters die hun oefening willen verfijnen!

Deze lessen kun je terugkijken in de Replay via ZOOM en zijn 14 dagen beschikbaar om terug te kijken.

(Voor zoom hoef je niet te betalen, ik heb een abonnement, jij kunt de lessen gewoon bekijken of/en meedoen.)

Wat mijn klanten zeggen

Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven voor de myofascial release lessen van Ellen!

De aanleiding was schouderklachten. Die zijn aanzienlijk veel beter te hanteren dankzij de MFR. Maar er ...
Lees meer
Ingeborg Kuper

Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven voor de myofascial release lessen van Ellen!

De aanleiding was schouderklachten. Die zijn aanzienlijk veel beter te hanteren dankzij de MFR. Maar er was nog een heel fijn ander effect: dankzij de les waarin de benen aan bod kwamen heb ik aanzienlijk minder last van mijn restless legs! Het is verslavend ontspannend voor mijn spieren en ik kan het doen wanneer ik wil, geweldig. De balletjes gaan nu ook altijd mee op vakantie. Dankjewel Ellen!
Ingeborg Kuper
Ingeborg Kuper

Het volgen van de workshops van Ellen is een zeer prettige en interessante ervaring.

Haar onderwijs en uitleg is gedetailleerd en begeleidt je naar je lichaam. Het geeft je een goed begrip ...
Lees meer
Cleo Kwaaitaal

Het volgen van de workshops van Ellen is een zeer prettige en interessante ervaring.

Haar onderwijs en uitleg is gedetailleerd en begeleidt je naar je lichaam. Het geeft je een goed begrip en bewustzijn van je lichaam. En de ervaring van ontspannen maakte het masseren van het bindweefsel bijna verslavend op een positieve manier. Ze legt heel goed uit waarom het hulpvol en belangrijk is voor je totale lichaamsgezondheid. Voel je spanning of heb je blessures of wil je gewoon even ontspannen, dan zijn de workshops van Ellen een grote hulp! Haar online lessen zijn geweldig!
Cleo Kwaaitaal
Cleo Kwaaitaal

Onlangs heb ik een cursus self myofasical release gevolgd bij Ellen

Het was een eerste kennismaking. Ellen is een prettige persoon die voelbaar heeft gemaakt en inzicht gaf in de techniek van ...
Lees meer
Marieke Knoors

Onlangs heb ik een cursus self myofasical release gevolgd bij Ellen

Het was een eerste kennismaking. Ellen is een prettige persoon die voelbaar heeft gemaakt en inzicht gaf in de techniek van zelfmassage met ballen. Als critical alignment yoga docent was het voor mij aanleiding om mij te gaan verdiepen in de mogelijkheid deze techniek mee te nemen in mijn eigen lesgeven. Een cursus bij Ellen is een aanrader. Ik ben zeer enthousiast
Marieke Knoors
Marieke Knoors

Pin It on Pinterest

Share This