Waarom Pilates

Pilates is zoveel meer dan een manier van bewegen. Het heeft een effect op lichaam en geest en kan verandering teweeg brengen in iemands algehele zijn.

“Het regelmatig beoefenen van pilates corrigeert de houding, herstelt vitaliteit en veerkracht en stimuleert de geest waardoor we ons werk met gemak kunnen doen en voldoende energie hebben voor de dingen waarvan we genieten in het leven.” Waren Pilates eigen woorden.

“Mijn lesgeven heeft zich ontwikkeld van hoe een pilates oefening eruit moet zien, naar wat de oefening voor jou betekent. Om een beter begrip te krijgen van Pilates, deconstrueer ik de oefening.

Daarin nodig ik je uit om van binnen naar buiten te werken. Ik moedig je aan de oefening te VOELEN.”

Ik maak gebruik van zelfmassage want voor mij is het werken met zelfmassage met behulp van therapieballen een geweldig hulpmiddel voor zowel herstel als bewustwording.”

Door een mentale verbinding met het fysieke te maken is er een dramatische verbetering van de spiertonus en ontspanning.

Ik ben gespecialiseerd in workshops en lessen die de myofasciale spanning vrijmaken door middel van zelfmassage waardoor er meer ruimte en bewustzijn onstaat van het lichaam in beweging.

Pin It on Pinterest

Share This