Stress Relief cursus/zelfmassage

Herstel je welzijn met self-myofascial release technieken (SMFR). Leer al doende hoe je fascia werkt, hoe stress je fascia beïnvloedt en vooral hoe je je eigen lichaam weer in balans kunt brengen, spanning verminderd en je coördinatie verbeterd door middel van zelfmassage en beweging. Nieuwe reeks Stress Relief Cursus: start woensdag 15 mei 2024 om 20:00 met 5 LIVE lessen op woensdag­avond via ZOOM.

We werken met zelfmassage, ademhaling, stretching en beweging

Je leert eenvoudige maar doeltreffende technieken met een zachte bal en kleine rubberen massage ballen, het zenuwstelsel kalmeren, de conditie van het fascia verbeteren en het lichaamsbewustzijn vergroten. Iedere les heeft een andere focus, iedere les leer je verschillende massage routines toe te passen.

start 15 mei om 20.00

5 online/ live stream lessen via Zoom

replay 1 maand terugkijken

75 euro

inclusief massage ballen (2 regenboogmassageballen en core bal)

Ellen Meijer

Inschrijven

Schrijf me in voor deze serie voor €75,-

2 + 12 =

Wat mijn klanten zeggen

Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven voor de myofascial release lessen van Ellen!

De aanleiding was schouderklachten. Die zijn aanzienlijk veel beter te hanteren dankzij de MFR. Maar er ...
Lees meer
Ingeborg Kuper

Ik ben zo blij dat ik me heb ingeschreven voor de myofascial release lessen van Ellen!

De aanleiding was schouderklachten. Die zijn aanzienlijk veel beter te hanteren dankzij de MFR. Maar er was nog een heel fijn ander effect: dankzij de les waarin de benen aan bod kwamen heb ik aanzienlijk minder last van mijn restless legs! Het is verslavend ontspannend voor mijn spieren en ik kan het doen wanneer ik wil, geweldig. De balletjes gaan nu ook altijd mee op vakantie. Dankjewel Ellen!
Ingeborg Kuper
Ingeborg Kuper

Het volgen van de workshops van Ellen is een zeer prettige en interessante ervaring.

Haar onderwijs en uitleg is gedetailleerd en begeleidt je naar je lichaam. Het geeft je een goed begrip ...
Lees meer
Cleo Kwaaitaal

Het volgen van de workshops van Ellen is een zeer prettige en interessante ervaring.

Haar onderwijs en uitleg is gedetailleerd en begeleidt je naar je lichaam. Het geeft je een goed begrip en bewustzijn van je lichaam. En de ervaring van ontspannen maakte het masseren van het bindweefsel bijna verslavend op een positieve manier. Ze legt heel goed uit waarom het hulpvol en belangrijk is voor je totale lichaamsgezondheid. Voel je spanning of heb je blessures of wil je gewoon even ontspannen, dan zijn de workshops van Ellen een grote hulp! Haar online lessen zijn geweldig!
Cleo Kwaaitaal
Cleo Kwaaitaal

Onlangs heb ik een cursus self myofasical release gevolgd bij Ellen

Het was een eerste kennismaking. Ellen is een prettige persoon die voelbaar heeft gemaakt en inzicht gaf in de techniek van ...
Lees meer
Marieke Knoors

Onlangs heb ik een cursus self myofasical release gevolgd bij Ellen

Het was een eerste kennismaking. Ellen is een prettige persoon die voelbaar heeft gemaakt en inzicht gaf in de techniek van zelfmassage met ballen. Als critical alignment yoga docent was het voor mij aanleiding om mij te gaan verdiepen in de mogelijkheid deze techniek mee te nemen in mijn eigen lesgeven. Een cursus bij Ellen is een aanrader. Ik ben zeer enthousiast
Marieke Knoors
Marieke Knoors

Pin It on Pinterest

Share This